Projekt bemutatása

Az utóbbi években cégünk forgalma fejlődő tendenciát mutat, a termékeink iránt megnövekedett a kereslet, elértük jelenlegi kapacitásunk tetőpontját, további fejlődésünk feltétele a kapacitásbővítés és a minőségi követelmények magasabb szintre emelése. A most megvalósuló pályázat célja a cipőipari tervezés, s

orozatgyártás feltételének megteremtése, megkönnyítése, a kivitelezés műszaki fejlesztése a hatékonyság és eredményesség növelése érdekében. A beszerzésre kerülő bőrvágó gép, valamint CAD 2D rendszer segítségével a lábbeli gyártáshoz szükséges alapanyagokból gépi (és nem kézi) úton fog történni a mintaalkatrészek kivágása (elkészítése) így lehetővé téve a sorozatgyártást, a gyors késztermék előállítást és a kapacitás növelését. Jelen beruházásnak köszönhetően a termelés hatékonyabbá, megbízhatóbbá válik, mely így nagyban hozzájárul a vásárlók elégedettségéhez, a vállalkozás pénzügyi stabilitásához, munkahely megtartó képességéhez.
A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.

Projekt adatai

Kedvezményezett: BEN-ROSS Cipőipari és Kereskedelmi Kft.
Projekt címe: Kapacitásbővítés a Ben-Ross Kft-nél
Támogatás összege: 23 583 425 Ft.
Támogatás mértéke: 60%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2016.08.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00740